Nejnovější recenze ze sekce Stabilizátory a gimbaly
- Funguje dle představ,jsem s tim spokojený
Reakce značky LAMAX
děkujeme za Vaší recenzi. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Tým LAMAX
- malá velikost
- skvělé funkce
- přijatelná cena
nabízí parádní funkce pro natáčení pohyblivých předmětů
- Pohodlné ovládání
- Kvalitní stabilizace
- Aplikace DJI MIMO nenabízí stejné možnosti pro telefony s Androidem jako u telefonů od společnosti Apple.
- U telefonu Samsung Galaxy A52 S nejde přes aplikaci DJI MIMO natáčet videa v 60 FPS, ačkoli to telefon umí. Lze využít natáčení přes aplikaci telefonu, ale pak nefunguje například sledování pohybujícího se objektu. To funguje jen a aplikaci DJI MIMO.
- Výše uvedené platí i pro telefon Realme 7.
Celkově je stabilizátor v pohodě, ale pokud chcete využít natáčení videa v 60 FPS nebo více podle telefonu, tak to nejde přes aplikaci DJI MIMO.
Uspokoji
- Skvělá stabilizace
- Snadná manipulace
- Dívá výdrž
- Ovládací sw není pro Android a není v češtině
Zhiyun Smooth Q3 Combo
Přidáno: 28. března 2023
(naposledy upraveno 28. března 2023)
Zakoupeno v FILM-TECHNIKA
Produkt fajn, ale aplikácia nefungovala podľa našich predstáv. Pri nahrávaní nám stále posunula obraz so zvukom. Stale strácala bod a padal mobil. Zrejme bol ťažký neviem ale nesplnil naše očakávania. Keďže sme v minulosti mali možnosť vyskúšať inú značku.
DJI Osmo Mobile 6 CP.OS.00000213.01
Přidáno: 27. března 2023
(naposledy upraveno 27. března 2023)
Zakoupeno v iSTYLE.cz
- Skvělá stabilita
Velice pěkná hračka , krásné video a dobře se ovládá . Kde jen ozval kolikrát které tlačítko zmáčknout.
- Super, dělá přesně co má (i něco málo navíc) za hezký peníz
- Nenapadají mě negativa po týdnu používání. Šlape dobře
- Kvalita
- Jednoduchost použití
- Skladnost
Můj první stabilizátor. Kvalitní provedení, jednoduché používání, vejde se opravdu do kapsy a není těžký, jsem spokojen.
- Maká s Gopro
Skvělý malý gimbal pro Gopro. Jednoduchý na ovládání.
- Otevře mnoho funkcí foťáku na telefonu
- Rychlé jednoduché párování
- Jednoduché ovládání
- Vejde se i do kapsy
- Opravdu dobře stabilizuje
Zatím jsem ho neměl moc příležitost a čas využít.
- udrží i iPhone 13 pro max
- Působí kvalitně
- krásně stabilizuje
- V balení je i pouzdro
- Hůře se člověk vyzná, ve kterém módu stabilizace zrovna je.
- i samotné přepínání módů není zrovna nejlepší
Tento produkt můžu jenom doporučit až na malou chybu v přepínání módu jsem s ním naprosto spokojen.
- Možnost zamykat jednotlivé osy otáčení - snadnější vyvažování a přenos gimbalu
- Spolupráce s řadou fotoaparátů Canon
- Pokud se použije vyvažovací destička pro upevnění fotoaparátu, není nutné po výměně baterie nebo paměťové karty gimbal znovu vyvažovat.
- Splnil očekávání
- Pro registraci aplikace je nutný facebook.
Виконує всі свої функції.
- Skladné a kompaktní
- Jednoduché ovládání a příjemná aplikace
- Krátká výdrž baterie
- Neudrží stabilně telefon , pokud není přesně na střed a má víc jak 5.5” (např iphone 8plus )
Pěkný a za ty peníze kvalitně zpracovaný stativ / felfie tyč se stabilizací , bohužel s velmi krátkou výdrží baterie . Osobně bych doporučil oprsvdu jen jako stativ , jelikož pro natáčení při chůzi je zcela nezbytná stabilizace více bodů . Pro fotky dostačující
zatím jsem ještě pořádně neozkoušel
Ještě jsem nevyzkoušel
- gimbal pracuje přesně podle popisu, je relativně skladný a lehký
- přijatelná cena
- po osazení foťákem s objektivem chybí, alespoň mně, nějaká boční rukojeť pro vybalancování sestavy
- v balení je jen anglický manuál, což by nebyl takový problém, ale je psán písmem s nutností čtení lupou, český manuál stažený z webu má oproti anglickému vynechány některé kapitoly, lépe se gimbal nastavuje z odkazů na youtube
- Produkt jsem kupoval ke kameře Sony ax53. Osazení kamery a vyvážení je bez komplikací. Produkt funguje tak jak má.
Zobrazuji 61 - 80 ze 238 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...12 Další »