Nejnovější recenze ze sekce Stabilizátory a gimbaly
Neuchvátil, mě nevyhovuje, vrácen
- Kovové robustní provedení.
- Velikost
- Možnost selfie módu.
- Výměnná baterie.
- Intuitivní ovládání.
Mobilní, robustní a i náročnější požadavky splňují gimbal. Vhodný na cesty sebou do batohu. Cenově přiměřený.
- Výborná stabilizace
- Jednoduché ovládání
- Praktický obal
- Plno příslušenství
- Jednoduchý balanc
- Propojení foťáku pro ovládání
- Chybí mi něco na utažení mounting platu
- Pro custom nastavení nutný telefon
Je to můj první pořádný stabilizátor. Oproti OM2 je to o level jinde. Na začátku je potřeba sžít se s ovládáním a zkratkami pro kalibraci. Pak už vše jednoduché a intuitivní. Nicméně se i tak musí člověk naučit správné pohyby atp.
Celkově jsem velmi spokojený.
- Dobrá stabilizace.
- Malá velikost a nízká váha.
- Aretace při složení
- Na slunci nečitelný display - zobrazení předvoleb.
- Při delším pomalém panoramování náhle přeskočí.
- S Canon G7X m3 není plynulé zoomování.
- kompaktní velikost, špičkové zpracování, funkčnost, jednoduchost ovládání, výdrž baterie - opravdu spokojenost :-)
zatím ho jen testuji, ale zdá se, že splňuje vše, co od něj očekávám
Reakce obchodu DronPro
#Letuzdar draku, děkujeme za nákup :) další věcičky najdete zde: https://dronpro.cz/osmo
Těšíme se na další návštěvu :)
Jako gimbal funguje výborně, k tomu nemám výhrad. Ale je to 2,5kg těžké. A hlavně pokud to chcete používat s telefonem, tak pokud máte Android, tak si přečetěte hodnocení pod programem Zhiyun Play pro Android. Kdybych si jej přečetl dříve, nemusel bych docela fain zařízení vracet. Ten program prostě vůbec nepracoval. Jablíčkáři asi problém mít nebudou, ale já si nový iPhone za 15k nehodlám pořizovat. Chtěl jsem to kvůli ostření, protože Canon 5D3 automaticky neumí a já stejně raději ručně. Mohl jsem místo telefonu dát Atomos Ninja Flame, ale představa 5kg celkem v rukou a daší metry kabelů mě rozhodně nenadchla. Zůstanu u stativu.
- konštrukcia, funkcionalita, pridaná rukoväť
- Horší pohyb v menu
- stabilizace
- výdrž
- chybí display
- chvíli trvá, než to dostanete do ruky
- Chybí nějaký rychloupnící plate
Gimbal je naprosto perfektní - hodně muziky za relativně málo peněz.
Je potřeba perfektně manuálně vyvážit což chvíli trvá než dostanete do ruky.
Trochu voser je že chybí univerzaní upínací plate - DJI má svůj - tudíž, když pak chcete foťák kameru / dát na stativ, musíte plate sundat a vyměnit - ten DJI je celkem velký :)
Jinak naprosto parádní poloprofi gimbal :)
vánoční dárek - velká spokojenost
- easy to setup
- simple buttons
- Docela rychlé vyvážení
Nic
Je malinko těžší než jsem si představoval. Hmotnost je sice v popisu uvedena ale až v natažené ruce jsem vnímal váhu. Jo, a není v krabici stručný návod. Po chvilce hledání jsem našel stručný návod i s popisem ovládání tak i k fyzické kalibraci a podrobné informace k dalším věcem.
- Funguje tak jak má
Tento gimbal jsem zakoupil 9.10.2020 na prodejně v Brně. Po rozbalení a nastudování Quick start guide jsem zjistil, že pro uvedení gimbalu do provozu je nutná aktivace pomocí aplikace ZY Play, kterou si musíte nainstalovat do smartphonu. Takže pokud nevlastníte chytrý telefon, můžete se na krásný gimbal akorát dívat Tuto zásadní informaci by měl každý prodejce u výrobku uvést.
Naštěstí smartphon mám (Samsung Galaxy S10e), takže jsem stáhl aplikaci, zaregistroval se a podle návodu zkusil aktivaci gimbalu. Po několika krocích se objevila hláška
Activation failed. The device activation has an anomaly. Please contact ZHIYUN customer service.....
Zkusil jsem to několikrát (restart gimbalu, restart aplikace), vždy to skončilo uvedenou chybou. Pak jsem si všimnul, že aplikace hlásí. že je k dispozici nový firmware a že mám provést upgrade. Tento upgrade však skončil podobnou chybou jako aktivace.
Upgrade jsem tedy provedl přes počítač a pak už aktivace přes Samsung Galaxy S10e zafungovala.
Testování funkčnosti gimbalu bylo zatím krátké s kamerou Sony FDR AX100 - vše funguje, jak má
Gimbal obsahuje množstvo nastavení priamo v menu, nie je potreba smartphone na každú úpravu. V Appke sa dajú nastaviť ešte detailnejšie parametre a prispôsobiť si pohyb podľa potrieb. Využívam ho aj ako robotocku ruku na slideri. Ostrenie objektívov bez follow focus funguje ak máte focus by wire objektiv ale dĺžka ostrenia je veľmi dlhá (vyskúšané na Lumix G9) . Dokupil som si motor na ostrenie, s ktorým sa dá už vyblázniť, ale tým už celkom narastie váha celej zostavy.
- Splnil očekávání
- je mi 70 let a fotografování a natáčení videa bylo pro mne utrpením, aby se obraz neklepal,
- Zhiyun vše vyřešil, a byl jsem překvapen s jakou kvalitou,
- dokonalé zpracování a ovládání,
- zpočátku jsem postrádal nějaký návod v češtině, ale patrně by stejně nebyl asi tak dokonalý jako videorecenze na youtube od shopu mobilnirezisr,
- chválím jak výrobek tak videorecenzi
- Špička v této cenové kategorii
- Skvělá stabilizace
- Pevné motory
- Lumix S1 to utáhne jak nic
- Super zpracování
- Zatím nic
Zobrazuji 121 - 140 ze 238 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...12 Další »